Helenius jahib taas Väätsa Agrot

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joakim Helenius.
Joakim Helenius. Foto: Liis Treimann

Aastaid tagasi Väätsa Agro aktsiate osturallis kaotajaks jäänud Joakim Helenius on kosilasena taas platsis ning kui Swedbankil õnnestub piimatootja pankrotimenetlus algatada, seisab pankrotivarale ostja juba ukse taga, kirjutab tänane Äripäev.

Võimalik, et ukse taha tekib lausa järjekord, sest turuosalised teavad lisaks Heleniusele rääkida veel teistestki Väätsa Agro ümber tiirlevatest kosilastest, ent nimesid nimetada ei soovita. Lisaks eestlastele liiguvad jutud taanlaste huvist, kirjutab Äripäev.

Heleniuse tiimi juhitaval ja tema osalusega Trigon Agril ei tule ärimehe enda sõnul puudu rahast, teadmistest ega kogemustest, et Väätsas asuv 2000-pealine lehmakari ja muud varad ära osta ning ettevõte senistest juhtimisvigadest päästa. „Kuna varad on huvitavad, siis sobivatel tingimustel oleme neist kindlasti huvitatud,“ kommenteeris huvi Väätsa Agro vastu Helenius ise Äripäevale.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles