Kas verivorst kanalihast või peekoniga? Kas rebitud liha või ahjurull praekapsaga? Kas põrsakujuline leib või maisijahust sai? Milline piparkoogimaitseline kook valida? Lääne-Viru ettevõtjad on toonud talveks lettidele nii mõnegi üllatuse.
Tellijale
Toit peab olema tuttava maitsega ja lihtsalt valmiv
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matsimoka tootearendaja Sten Inno saabus äsja Saksamaalt, kus külastas sealseid väiketootjaid. “Nad väga imestasid, et Matsimoka toodab kõike ilma lisaaineteta, isegi viineri tegemisel ei lisa me fosfaate. Kõik väiketootjad, keda külastasin, kasutasid oma toodetes lisaaineid,” rääkis Sten Inno.