Tõbine Nurmsalu asub MMil jahtima kohta 30 seas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Liis Treimann

Otepää juunioride MMil kolm pronksmedalit võitnud kahevõistleja Kaarel Nurmsalu värvis sarnaselt meeskonnakaaslastega juuksed sinakasroheliseks ning on vaimselt Holmenkolleni MMiks valmis.


«Kas selline juuksevärv lisab hüppemäel meetreid? Noh, loodame!» muigas Nurmsalu ja lisas tõsinedes: «Värvisime kogu meeskonnaga juuksed ära, sest tiimivõistlus on meie jaoks kõige olulisem. Ühesugune juuksevärv annab natuke meeskonnavaimu ka juurde. Näiteks Libereci MMil olime kõik valgete juustega.»

Eilsetel treeninghüpetel näitas Nurmsalu mõlemas voorus paremuselt teist tulemust. Enda sõnul ta sellest aga liigseid järeldusi ei tee ja mingeid pingeid enda õlule ei lao. «Päris paljud staarid ei hüpanud. Samas, mul endal tehnika toimib. Loodetavasti on võistluse ajal jalad veelgi teravamad,» avaldas Nurmsalu, kes murdmaavormi kohta ei osanud midagi öelda. «Hooaeg on pikk olnud. Seetõttu olen pigem puhanud ja natuke treeninud, et end mitte väga väsitada. Eks varsti ole näha, mis seisus täpsemalt olen.»

Samas võib Nurmsalu võistlust segama hakata ka hiljuti külge hakanud külmetushaigus. «Natuke olen tõesti tõbine,» nentis Nurmsalu. «Köha polegi nii hull, aga nina on selline kuiv ja valus.»

Sellest hoolimata loodab ta tänasel normaalmäe võistlusel 30 parema hulka mahtuda. Libereci MMil jäi tema parimaks 35. koht. Meeskonnavõistluses saadi toona 9. koht. «Oleksin rahul, kui individuaalselt algaks minu koht numbriga kaks,» kinnitas Nurmsalu.

TABLOO

Naiste suusahüpete finaal: 1. Daniela Iraschko (Austria) 231,7 punkti, 2. Elena Runggaldier (Itaalia) 218,9, 3. Coline Mattel (Prantsusmaa) 211,5

Meeste suusahüpete eelvõistlus: 1. Daiki Ito (Jaapan) 123,4, 2. Robert Kranjec (Sloveenia) 122,2, 3. Michael Uhrman (Saksamaa) 121,0 ... 41. Siim-Tanel Sammelselg 81,9

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles