Emili & Alex – uued tegijad muusikataevas

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emili & Alex – uued tegijad muusikataevas.
Emili & Alex – uued tegijad muusikataevas. Foto: Marianne Loorents

Muusikud Emili Jürgens (15) ja Alex Tervinsky (17) on koos musitseerinud vaid aasta, kuid on juba laulnud end nii teineteise kui Rakvere publiku südameisse.

Esimene kord, kui Rakvere gümnaasiumis õppivad noored muusikud koos lavale astusid, oli vaevalt aasta tagasi. “See oli 25. detsember Virma pubis,” meenutas Emili. “Tegime jõululugusid. Aga praegu sellele mõeldes ... Oi, me oleme ikka aastaga kõvasti arenenud,” lisas ta naerdes. Sellest ajast on Emili ja Alexi kaunid viisid kõrva hakanud nii mõnelgi Rakvere linna üritusel.

Praegu muusikukarjäär noori ei sega, sest esinemisi jääb ühes kuus umbes nelja ringi. Neil on olnud vähese tegutsemisaja kohta juba üsna suuri ülesastumisi. Näiteks esinesid nad “Lahedal koolipäeval” ja Rakvere sohvaklubi avamisel, kus nad jagasid lava Bonzoga. Suvel astub duo üles kuulsal Seto jaanitulel. Ambitsioonid aga sellega ei piirdu: eesmärk on oma muusikaga ikka Eestist välja murda. “Piire meil ei ole,” ütles lauljanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles