Algas registreerimine suvistele rattarallidele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaralli.
Rattaralli. Foto: Sille Annuk / Postimees

 Kevad läheneb ning riburadapidi algavad registreerimised suvistele rahvaspordivõistlustele.



Juba ligemale kuu aega on saanud ennast kirja panna Filter Temposõidu Karikasarjale, nüüd on aeg käes ka Eesti suurimal maanteerattasarjal - registreerimisuksed on tänasest avatud. Esimesena on ennast kirja pannud Velar Gutmann.
 

Filter Maanteekarikasari koosneb tänavu kuuest etapist, avaetapp toimub 1. mail Pärnus. Lisaks võõrustavad suve jooksul rattureid veel Elva, Väike-Maarja, Haapsalu, Võru ja Tabasalu.

   Filter Maanteekarikasarja registreerimise üldsätted:  

•    Registreerimine Filter Maanteekarikasarjale toimub läbi www.aerobike.ee lehel asuva registreerimismootori.
•    Registreerida on võimalik kas igaks sarja etapiks eraldi, mitmeks osavõistluseks korraga või terveks sarjaks.
•    Terveks sarjaks eelregistreerumine lõppeb 27.04.2011 kell 24:00 ning selle raames on võimalik valida erinevatel rattarallidel erinevate distantside vahel. Kõik võistlejad, kes sooritavad kogu hooajaks eelregistreerumise, saavad -20% hinnasoodustust.
•    Üksikutele etappidele eelregistreerumise esimene voor lõppeb võistluspäevale eelneval kolmapäeval kell 24:00; eelregistreerumise teine voor lõppeb üks päev enne võistluspäeva kell 24:00.
•    Kohapeal registreerumine on võimalik ainult sularahas vastavalt kehtestatud stardimaksu suurustele. Kasutatud AS SEBE bussipileti esitamisel on võimalik saada hinnasoodustust kohapealsest registreerimistasust bussipileti väärtuses, ent mitte odavamalt kui oli eelregistreerimise esimese vooru tasu.
•    Ümberregistreerumine on võimalik ainult kohapeal sularahas ning see maksab 7 eurot.
•    Võistleja starti mitte ilmumise korral stardimaksu ei tagastata
•    Küsimused ja täiendav info:  karikasari@aerobike.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles