Vann, kus saab võimelda

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30-minutiline lõõgastav ja treeniv seanss on igati mõnus veeteraapia.
30-minutiline lõõgastav ja treeniv seanss on igati mõnus veeteraapia. Foto: Kasper Mäe

Eestis Swimitationi vanne tootva ettevõtte Waterflight OÜ üks osanikke Heidi Rajamäe-Parik ütles, et otsus kodust vann välja viia ning dušš asemele panna, võib mõjutada tervist. Vanniskäik on igas eas inimesele justkui loomulik hüdroteraapia: vesi teeb head nahale, vees lebades tundub keha kergemana ja vannivõtul on ka lõõgastav toime.

Swimitationi vann on Eestis välja töötatud ja toodetud uuenduslik vann, mis sobib nii fitnessiks kui ka taastusraviks. Tegemist on umbes kolme meetri pikkuse ning kahe ja poole meetri laiuse liivakellakujulise vanniga, mille keskel olev sadulalaadne seljatoega iste toetab vannisolija kehatüve, mistõttu on mugav teha liikumisharjutusi ning lihtsam lõõgastuda.

Selline vann on sügisest ka Rakveres Aqva spaas ning vanniprotseduur lisatud pakettidesse “Keha vormi” ja “Minu soovid”. “Inimestest, kes regulaarselt Swimitationi vanni kasutaks, me rääkida ei saa, sest kliendid on meie külalisteks vaid paar päeva,” ütles Aqva spaajuht Eeva Salusoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles