Tänu klientidele on sündinud mitu hitt-tordi retsepti

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šokolaadiroosid sündisid tänu selle tordi tellijatele – varem polnud Terje Lopetiene šokolaadist roose modelleerinud, kuid tulemus kukkus kenasti välja ning ta plaanib neid edaspidigi oma tortidel kasutada.
Šokolaadiroosid sündisid tänu selle tordi tellijatele – varem polnud Terje Lopetiene šokolaadist roose modelleerinud, kuid tulemus kukkus kenasti välja ning ta plaanib neid edaspidigi oma tortidel kasutada. Foto: Marianne Loorents

Kadrina külje all Leikude külas tegutseb Ellater Tordid OÜ, kus ei valmi ainult uhked pulma- ja sünnipäevatordid, elegantsed võileivatordid, armsa lõbusa väljanägemisega lastetordid, vaid kõik võimalik, mida kliendi ja perenaise soovil ahjust välja võib võluda.

Sel suvel otsustas Terje Lopetiene luua oma firma Ellater Tordid OÜ. Tema sõbrad olid soovitanud tal selle sammu juba ammu ette võtta, sest tutvusringkonnas olid tema küpsetised kõrges hinnas.

Vanaemalt õpitud küpsetusnipid – ka ettevõtte nimes on vihje vanaema Ellale – ja enda töökogemus nii kondiitri- ja pagaritooteid valmistavas väikeettevõttes kui ka suurfirmas olid krundiks. Terje Lopetiene oli aastaid lastega kodus, kuid küpsetas hobi korras sõpradele ja ka sõprade sõpradele tähtpäevadeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles