Kalev/Cramo alistas napilt Tarva, Rock kaotas TTÜ/Kalevile

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (palliga).
Gregor Arbet (palliga). Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallimeistrivõistlustel peeti täna kaks kohtumist. Kalev/Cramo sai napi võidu Rakvere Tarva üle, Tartu Rock jäi napilt alla TTÜ/Kalevile.

Terve mängu juhtinud Tarvas andis edu käest viimasel veerandajal ning kaotas võõrsil peetud kohtumise 87:90. Kalev/Cramo parimana tõi ameeriklasest leegionär Michael Dunigan 26 punkti ja noppis 11 lauapalli. Josep Toome lisas 17 silma ja 12 lauapalli. Rakvere klubi edukaim oli Ivars Timmermans 27 punkti ja kaheksa lauapalliga, Matthew Hall lisas 24 silma.

Tartu Rock aga kaotas põnevusmängus TTÜ/Kalevile 71:72. Kogu mängu taga olnud Rock suutis küll viimasel veerandajal isegi korraks juhtima minna, kuid Bambale Osby vabavisked kohtumise viimastel sekunditel tõid võidu tallinlastele.

Võitjate parimana viskasid Valmo Kriisa ja Casey Archibalt 16 punkti. Rocki edukaimad olid Callistus Eziukwu ja Sten-Timmu Sokk samuti 16 silmaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles