Saagide ketivahetusvõistlus ja puude demonstratsioonlaasimine

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsa saagimine.
Metsa saagimine. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Laupäeval on Rakveres Niine keskuse õuealal kella 12–14 Husqvarna kettsaagide tutvustuspäev. Korraldajaks on aadressil Niine 4 asuv Rakvere Husqvarna kauplus.

Oma oskusi laasimises ja sae­keti vahetuses näitavad raie­sportlased Tõnu Reinsalu ja Hel­vis Koort, kes on Luua metsanduskoolis raieinstruktorid ja õpetajad. Helvis Koort osales Eesti raiemeeskonna koosseisus 2012. aastal Valgevenes toimunud raie maailmameistrivõistlustel ja Tõnu Reinsalu samasugusel võistlusel Eesti meeskonna koosseisus mullu Poolas.

Samuti on plaanis külastajatele korraldada saeketivahetusvõistlus. AS-i Kiviõli Kaubahoov juhataja Andrus Talsi ütles, et päeva auhinnana läheb loosi poolprofisaag Husqvarna 545 ning noolemängus saab oma ostule visata allahindlusprotsendi. Kohal on ka Husqvarna Eesti esindajad, kellelt huvilised võivad küsida kõike alates sellest, mis puudutab murukääre, ja lõpetades traktoreid puudutavaga. Talsi tuletas ka meelde, et kevadhooaeg algab õige pea ning praegu, mil järjekordi pole, on õige aeg tuua oma tehnika parandusse-hooldusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles