Politsei otsib Loksal kadunud Valentini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub inimeste abi kadunud 76-aastase Valentini leidmisel.
Politsei palub inimeste abi kadunud 76-aastase Valentini leidmisel. Foto: Politsei

Politsei palub inimeste abi esmaspäevast kadunud olnud 76-aastase Valentini leidmisel.

Mees lahkus oma kodust Loksal Nooruse tänaval esmaspäeval, 13. veebruaril kella 12 paiku ja ta pole seni sinna naasnud. Viimati nähti Valentini samal päeval kella 12-13 paiku Loksal jalutamas ja seejärel kella 14 paiku Kotka-Risti bensiinijaama lähedal Narva maantee suunas kõndimas.

Valentini lähedased ja politseinikud kontrollisid raviasutusi ja muid kohti, kus vanahärra võiks viibida, kuid otsingud pole tulemusi andnud. Valentinil esineb mäluprobleeme, kuid ta oskab öelda oma nime ja orienteerub hästi kodu ümbruses. Mobiiltelefoni ja dokumente mehel kaasas ei olnud.

Valentin on 172 cm pikk, turske kehaehitusega ja tal on hallid juuksed. Kodust lahkudes oli tal seljas pruun, tõmblukuga, kapuutsita talvejope, jalas hallid spordipüksid ja musta värvi poolsaapad.

Politsei palub kõigil, kellel on infot Valentini võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada telefoninumbril 112 või 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles