Virumaa Teataja kandideerib parima kujundusega ajalehe tiitlile

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Erapardi kujundatud külg.
Toomas Erapardi kujundatud külg. Foto: Virumaa Teataja

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) žürii valis välja 2016. aasta parima kujundusega ajalehed, veebiküljed ja digitaalsed üksikprojektid, kokku oli võistluskategooriaid viis.

Väikeste lehtede olemuslugude kujunduses võistles 14 tööd. Žürii valis selles kategoorias nominentideks Virumaa Teatajas 6. veebruaril ilmunud loo “Tänavakunstniku lõuend on sein” ning Pärnu Postimehes 8. oktoobril ilmunud loo “Raudses rivis vanad autod“.

Virumaa Teataja nomineeritud külje kujundas Toomas Erapart.

Millised nominendid pälvisid kuld-, hõbe- ja pronksauhinna, avalikustatakse 3. märtsil pressipeol Tallinnas Õpetajate Majas.

Žürii tööd juhtis Tartu ülikooli ajakirjanduse õppetooli spetsialist ja kujundusekspert Roosmarii Kurvits. Žüriisse kuulusid vabakutseline kujundaja Margit Toovere, Eesti Ekspressi peakujundaja Tarmo Rajamets, Postimehe peakujundaja Jaanus Koov, Õhtulehe peakujundaja Risto Mandre, Äripäeva vanemkujundaja Ivar Kuldver ja Fookus Meedia juhataja Siim Saidla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles