Meie elu ja vara turvavad süsteemid

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvafirma G4S põhja piirkonna müügi- ja klienditeeninduse divisjoni osakonna juhataja Artur Aunapu pidas oluliseks, et hoonest lahkudes ei unustataks turvaseadet sisse lülitada.
Turvafirma G4S põhja piirkonna müügi- ja klienditeeninduse divisjoni osakonna juhataja Artur Aunapu pidas oluliseks, et hoonest lahkudes ei unustataks turvaseadet sisse lülitada. Foto: G4S

Palju on räägitud ühest odavamast elupäästjast suitsuandurist. Järgnevalt tuleb juttu keerulisematest süsteemidest, mis ööpäev läbi meil ja varal elektronsilma peal hoiavad.

Turvafirma G4S põhja piirkonna müügi- ja klienditeeninduse divisjoni osakonna juhataja Artur Aunapu rääkis, et tulekahjust ja kutsumata külalisest märku andvad süsteemid saavad oma info anduritelt. 

Neid on mitut liiki. Magnetkontakt­andur reageerib ukse avamisele. Liikumisandur töötab infrapunakiirega ja reageerib seega soojuse liikumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles