Tark Maja vajaks pankroti asemel uut juhti (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii mõnegi linnavolikogu majanduskomisjoni liikme hinnangul oleks kompetentsikeskuse juht Rasmus Lindmaa pidanud pankrotiavalduse asemel esitama hoopis lahkumisavalduse.
Nii mõnegi linnavolikogu majanduskomisjoni liikme hinnangul oleks kompetentsikeskuse juht Rasmus Lindmaa pidanud pankrotiavalduse asemel esitama hoopis lahkumisavalduse. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavolikogu nelja fraktsiooni esimehed tahavad moodustada komisjoni Targa Maja kompetentsikeskuses toimuva uurimiseks, kuid volikogu majanduskomisjon erikomisjoni loomist ei poolda.

Ettepaneku kohaselt kuuluksid ajutisse komisjoni volikogu liikmed Valeri Vaselenko, Priit Verlin, Pille-Ruth Kukemilk, Neeme-Jaak Paap ning Rannar Vassiljev.

“See on ju volikogu revisjonikomisjon ilma Andres Jaadlata, kui erikomisjon tehakse, siis tahan mina ka sinna kuuluda,” lausus majanduskomisjoni ja linnavolikogu liige Andres Jaadla, kes lisas, et tegelikult võikski ju hoopis revisjonikomisjon asjaga tegeleda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles