Pärnu laht tõmbab ufosid magnetina ligi?

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklejad peavad pimeduses kobama.
Liiklejad peavad pimeduses kobama. Foto: Varje Tipp

Meditsiinidoktor Ivo Koltsi sensatsioonilisi ufovaatlusi Häädemeestel kinnitab ka elupõline meremees, kes märkas sarnaseid salapäraseid tulesid Pärnu lahe kohal esimest korda juba 30 aastat tagasi ja on neid pärast seda näinud kümneid kordi.

Pärnu ranna rajoonis elanud 61aastase Jaani sõnade järgi märkas ta 1980ndate algul juhuslikult Pärnu lahe kohal liikunud kummalisi tulesid. Neid olnud oranže, kollaseid, valgeid. Objektid olevat seisnud kord paigal, siis kiirendanud uskumatu kiirusega ja teinud täiskiirusel 90kraadiseid pöördeid, kirjutas Õhtuleht.

Värvilisi tundmatuid objekte on mees märganud aastate jooksul Pärnu lahe kohal palju kordi.

Ufouurija Igor Volke sõnul ongi Eestis kõige rohkem ufovaatlusi tehtud Pärnu lahel ja selle ümbruses. Esimest korda märgatud seal tundmatuid lendavaid asjandusi teadaolevalt juba 40 aastat tagasi. Viimasel kahekümnel aastal on seal ufosid silmatud vähemalt 20 korda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles