Viis ootusaastat on lõppenud: EMO sai renoveeritud ruumid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud Rakvere haigla EMO avamisel lõikasid sümboolse lindi läbi Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek (vasakul) omavalitsuste esindajana, OÜ Revin Grupp projektijuht Silver Nurmsalu ning Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla.
Uuenenud Rakvere haigla EMO avamisel lõikasid sümboolse lindi läbi Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek (vasakul) omavalitsuste esindajana, OÜ Revin Grupp projektijuht Silver Nurmsalu ning Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla. Foto: Meelis Meilbaum

Tänasest antakse Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonda (EMO) pöörduvatele patsientidele abi põhjalikult renoveeritud tänapäevastes ruumides.

Sellega sai EMO-l läbi kaks etappi: möödunud aasta novembrikuust ajutiselt kirurgiaosakonna ruumides tegutsenud EMO pääses oma ruumidesse tagasi. Teine ja tunduvalt pikem etapp viib viie aasta tagusesse aega, mil hakati osakonna ruumide renoveerimisest kõnelema ja jõuti projekteerimiseni.

“Mul on üks ajalooline paber, kus on kirjas EMO-le vajalikud ruumid. Saime poole korruse plaani ja tõmbasime valge korrektoriga maha kõik seinad, mis ei ole kandvad. Harilikuga hakkasime uusi ruume joonistama,” meenutas erakorralise meditsiini osakonna juhataja Aile Kaasik, lisades, et need on olnud viis pikka ootusaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles