Comedy Estonia kevadine avapauk on hoopis teine tera

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Õigus.
Sander Õigus. Foto: Internet

Sel aastal algab kevad vähe vürtsikamalt, sest 20. märtsist vallutab Eesti linnade lavasid Sander Õigus, keda võib nimetada üheks esimeseks eesti keeles esinevaks stand-up-koomikuks. Lääne-Viru publiku ette jõuab koomik 29. märtsil kell 19 Rakvere teatris.

Sander Õigus on loomuliku jutuvestja andega koomik, kelle esinemistes tuleb esile nii eesti keele voolavus kui ka teravus. Tema lugudes peegeldub elu just sellisena, nagu see on, ja eks seepärast on nendega ka lihtne suhestuda.

Kui Sander Õiguse esimene soolosõu oli justkui sissejuhatus stand-up’i, siis nüüd läheb tema sõnul hoopis tõsisemaks andmiseks. “Tunni tempo on palju hoogsam, materjal tihedam ja hingamisruumi vähem. Katsun moraalilugemisega kokku hoida ja rohkem keskenduda naljakale meie ümber,” ütles ta oma uue sõu kohta.

Etteaste pealkirja all “Hoopis teine tera” koosneb suuresti värskest materjalist, kuid sealt ei puudu ka möödunud aasta lemmiknaljad väiksematelt lavadelt. 

Sander Õigus on tolmust puhtaks pühkinud ja läikima löönud ka paar lugu, mis ta kirjutas koomikukarjääri alguses ning mis on nüüd valmis ilmavalgust nägema.

“Tema eelmine sõu oli suurepärane näide, kuidas hoida tunni jooksul tempot üleval just nii, et publikul jätkuks naeru vahel ka piisavalt pause, samas ei lase ta energial langeda. Mis kõige tähtsam – tema lugusid kuulates saad aru, et ta pelgalt ei loe neid sulle ette, vaid tema juttudes on elu,” kirjeldas Sander Õiguse esinemisi koomik ja sõber Ardo Asperk. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles