EKRE Lääne-Viru ringkonna esimehena jätkab Anti Poolamets

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE Lääne-Virumaa ringkonna juht Anti Poolamets (paremal) koos erakonnakaaslastega piketeeris Targa Maja ees homofilmifestivali vastu.
EKRE Lääne-Virumaa ringkonna juht Anti Poolamets (paremal) koos erakonnakaaslastega piketeeris Targa Maja ees homofilmifestivali vastu. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval, 19. märtsil toimus Rakveres Katariina külalistemajas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Lääne-Viru ringkonna üldkoosolek. Koosolekut oli tervitama tulnud erakonna esimees Mart Helme. 

 Lääne-Viru ringkonna esimehena jätkab Anti Poolamets ning teisteks ringkonna juhatuse liikmeteks valiti Aigar Põder, Andres Nirgi, Kalmer Kalaus ja Priit Dieves.

Ringkonna esimees Anti Poolamets ütles: „See aasta kulgeb kohalike omavalitsuste valimise tähe all ning EKRE kavatseb Lääne-Viru reformitud omavalitsustes hoolikalt jälgida, et ühendamise tulemusel ei tekiks uusi ääremaid, kuhu investeeringud ja uued juhid haruharva jõuavad. Samuti takistame pagulaste istutamist Lääne-Virumaale, need võivad normaalse elu uppi lüüa nagu Vao külas. Ka igal aastal Rakvere homopropagandaga ülekülvamine ning inimeste kiusamine nende konservatiivse meelsuse pärast on lubamatu.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles