Kohvik Sinilaid pakub esialgu burgereid

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Treimann ja Eha Sütt on tänulikud sõpradele, kel oli usku nende ettevõtmisse ja kes aitasid  ka finantsiliselt Sinilaiu uksed avada.
Marko Treimann ja Eha Sütt on tänulikud sõpradele, kel oli usku nende ettevõtmisse ja kes aitasid ka finantsiliselt Sinilaiu uksed avada. Foto: Meelis Meilbaum

Eelmisel nädalal avas Tamsalu kunagises postkontoris ja sidekeskuses uksed kohvik Sinilaid. Esialgu pakutakse seal burgereid ja kohalikele kokkusaamiskohta, samuti kohvi-veini ja küpsetisi.

Marko Treimann ja Eha Sütt on partnerid nii elus kui ka äris. “Oleme ise Tamsalu valla inimesed. Minul oli kunagi farmiseadmete paigaldamise firma, aga masu ajal tuli see likvideerida. Jäime naisega mõlemad töötuks. Tamsalus tööd ei ole ning me tahtsime endale ise töökohad luua. Arvasime, et võiksime teha kohviku,” räägib Marko Treimann.

Kuna mehele on alati meeldinud piljardit mängida ning Tamsalus sellist võimalust enam ei olnud, küpses kahe aasta eest mõte luua paik, kus saaks nii piljardit mängida kui ka burgerit süüa. “Aga plaan läks suuremaks. Restorani me teha ei jõua, baar mulle ei meeldi – jäigi üle kohvik,” lisab Treimann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles