Virumaa Kompetentsikeskuse kriminaalasjas on üle kuulatud kaks inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prokuratuur. Pilt on illustreeriv.
Prokuratuur. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi

SA Virumaa Kompetentsikeskuse tegevuse kohta algatatud kriminaalmenetlus on mahukuse tõttu kohtueelse menetluse faasis, siiani on üle kuulatud kaks isikut.

"Uurimist juhtiv Viru ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kalmer Kask loodab, et kohtueelne menetlus jõuab lõpule käesoleva aasta esimesel poolel," ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius. Kahtlustatavatena on üle kuulatud siiani kaks isikut, kuid nende hulk tõenäoliselt laieneb.

"Menetluse huvides ei ole võimalik praegu kommenteerida kahtlustuse sisu või kinnitada kahtlustatavate isikuid," sõnas Sinkevicius. Ta märkis, et päevakajaliseks tõusnud EAS-i tagasinõuet tuleb käsitleda kriminaalmenetlusest eraldi seisvana, kuna menetluse raames uuritakse konkreetseid rikkumisi ja võimalikke kuriteoepisoode, mitte aga asutuse pankroti väljakuulutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles