Promenaadil seisab äpiga töötav valvelaud

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Collect.Neti pakiautomaat Rakvere promenaadil võtab kuni nädalaks hoiule eraisikute asju, mida vaja kellelegi üle anda. Ettevõtetel on võimalik kasutada seda oma “poeletina” ja edastada e-poest tellitut klientidele.
Collect.Neti pakiautomaat Rakvere promenaadil võtab kuni nädalaks hoiule eraisikute asju, mida vaja kellelegi üle anda. Ettevõtetel on võimalik kasutada seda oma “poeletina” ja edastada e-poest tellitut klientidele. Foto: Marianne Loorents

Rakvere kesklinnas, kohal, kuhu kunagi plaaniti püsti panna suur liivakell, seisab isemoodi torn. Tegemist on Collect.Neti pakirobotiga, mis vahendab nii eraisikute kui ka firmade saadetisi ning milles saab kaupa ka mõnda aega hoiustada.

Neli kuud on Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Rakveres pakirobotid kliente teenindanud. AS-ile Cleveron kuuluva Collect.Neti teenuse turundusjuht Reelika Maranik ütles, et Rakveres paiknevat robotit kasutatakse kõige vähem.

“Sellegipoolest on tekkinud mõned püsikliendid, kes on jagamismajanduse positiivsest poolest aru saanud, ning mõned ettevõtted on ka uue ärimudeliga liitunud, et kliendile lähemale jõuda,” rääkis Reelika Maranik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles