Talguhuntidele on rongisõit poole hinnaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. aprillist 7. maini saavad talgupäeval “Teeme ära!” osalejad sõita rongiga poole hinnaga – sooduspiletid on saadaval Elroni rongides talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitajatele.

“Teeme ära!” eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liikme Tarmo Tüüri sõnul on poole hinnaga rongipilet talgulistele nii tugi kui ka tunnustus. “Kõik kümned tuhanded eestimaalased, kes oma vabast tahtest lähevad appi talgute korraldajatele ja aitavad häid algatusi ellu viia, väärivad tunnustust ja tänu,” ütles Tüür.

“Piletisoodustus talgulistele kehtib nii tava- kui ka ekspressrongides kogu järgmise nädala. Kutsume eestimaalasi talgutel “Teeme ära!” osalema. Soodsama piletihinnaga toetab Elron talguliste kohalejõudmist sinna, kus neid kõige rohkem vajatakse,” ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles