Politseinikud tuiskasid liiklustalgutel mööda Virumaad

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei, foto on illustratiivne.
Politsei, foto on illustratiivne. Foto: Kasper Mäe

​Virumaal jõudsid politseinikud ööpäeva jooksul rohkem kui 70 kohta, kontrolliti enam kui 180 sõidukit. Vesteldi 96 juhiga ja karistati 46 kiiruseületajat.

Lääne-Virumaal kontrollisid korrakaitsjad 64 sõidukit, vestlesid 31 roolikeerajaga ja 29 sohvri suhtes alustati süüteomenetlust, neist 27 olid lubatud sõidukiiruse ületajad.

Rakvere politseijaoskonna patrullitalituse juhi Reigo Loginovi sõnul kattusid sarnaselt eelmise aastaga ka tänavu kodanike märgitud probleemkohad politsei kaardistatud kohtadega. “Sellegipoolest ei jätnud me midagi kontrollimata ja jõudsime igale poole, kus meid oodati,” sõnas Loginov. “Talgute tulemus Lääne-Virumaal ei ole kuigi rõõmustav, kuna liiga palju on neid juhte, kes liigselt pedaali kipuvad tallama. Vaatamata sellele, et liiklustalgute päevast informeeris politsei juba varakult ja korduvalt, leidus siiski neid, kes liiklusseadusega vastuollu sattusid.” Kolmapäeva hommikust kuni eile hommikuni korraldatud liiklustalgutest võttis üle Eesti osa 264 politseinikku, kes vestlesid 823 juhiga ning karistasid 173 kiiruseületajat. Kokku jõudsid korrakaitsjad rohkem kui 900 paika ning kontrollisid enam kui 1400 sõidukit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles