Mess hoiab põllumehi pildil

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Agroproff lõbus meeskond: (vasakult) müügiassistent Piia Übius, Põhja-Eesti müügijuht Vaido Soosaar ning tegevjuht Raudo Raja.
OÜ Agroproff lõbus meeskond: (vasakult) müügiassistent Piia Übius, Põhja-Eesti müügijuht Vaido Soosaar ning tegevjuht Raudo Raja. Foto: Marianne Loorents

Vihmases Tartus algas eile Maamessi teine päev. Kuigi ilm oli niru, ei heidutanud see kohalviibinud Virumaa ettevõtjaid, kes maarahva suurimat festivali nautisid.

Juba 23 aastat igal Maamessil käinud AS Tamsalu EPT juhatuse liige ja tegevdirektor Valdo Simonlatser rääkis, et mess on ettevõtjatele oluline just enda näitamiseks ja pildil püsimiseks. “Kui sind pole siin, pole sind ka olemas,” kõneles põllu-, metsa- ja teedemasinaid tootva Virumaa ettevõtte juht.

Maamessi koht on väärt, et seda hoida, sest ettevõtjate kinnitusel on nii, et kui ühe aasta vahele jätad, siis uuel aastal jälle messil kohta saada on juba keeruline. Vähem oluline pole Valdo Simonlatseri sõnul aga ka ürituse sotsiaalne pool: messil käivad kliendid, sõbrad, tuttavad, kellega kohtutakse ja mõnusalt juttu aetakse. Samas saab end konkurentide tegemistega kursis hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles