Politseimuuseumi ehitaja pisteti pokri

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres asuva Eesti Politseimuuseumi hoov on üles kaevatud. Nüüd tuleb oodata, millal uus ehitaja hoovi korda teeb.
Rakveres asuva Eesti Politseimuuseumi hoov on üles kaevatud. Nüüd tuleb oodata, millal uus ehitaja hoovi korda teeb. Foto: Marianne Loorents

Eesti Politseimuuseumi hoov on kui sea songermaa – musta-kollasekirju lindi taga haigutab sügav kraav ning segamini pööratud pinnas. Ehitaja lahkus kolm nädalat tagasi teadmata suunas.

Sihtasutuse Virumaa Muuseumid juht Ants Leemets rääkis, et politseimuuseumi laiendamise näol on tegemist europrojektiga ning sestap korraldati ehitaja leidmiseks riigihange. Parimaks pakkujaks osutus osaühing Best Building, kuid nende pakkumine lükati tagasi, kuna see tundus kahtlaselt odav, ning kuulutati välja uus hange.

Taas osutus võitjaks Best Building. “Hind oli 30 000 euro võrra tõusnud ja eksperdid ütlesid, et leping tuleb teha, sest kinni võtta pole kusagilt,” ütles Leemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles