Kossuliiga esiliiga valitsev meister taas finaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ain Liiva

​Kui Ilves Transport oli Lääne-Virumaa Kossuliiga esiliiga finaalipääsu taganud juba varem, siis Hulja ja SK KNT vahelises poolfinaalpaaris läks vaja otsustavat kolmandat mängu. Dramaatilise 72:71 võiduga pääses finaali valitsev meister SK KNT.

Tasavägiselt alanud kohtumise avaveerandi suutis 25:22 võita SK KNT. Kunda meeskond hoidis kerget initsiatiivi ka teisel veerandajal, kuid kaks minutit enne poolaja lõppu õnnestus Hulja meeskonnal 36:34 juhtima pääseda. Tauri Tomsoni kahe kaugviske toel lõpetasid kundalased poolaja aga omakorda 11:0 spurdiga, mis viis nad ette 45:36.

Suuremat kirge ja tahtmist üles näidanud valitsev meister jätkas hoogsalt ka puhkepausilt tulles ning kasvatas eduseisu kahekohaliseks. Sten Pobbul sel perioodil skooritegemisele keskenduma ei pidanud, sest korvialused jõud Toomas Hain ja Hendry Engelbrecht tõid meeskonna 13 punktist 11. Viimasele veerandajale mindi vastu endiselt kundalaste eduseisul – tablool särasid numbrid 58:46.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles