Noored proovisid sõduritesti

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Eensalu sõnas, et kaitseväeteenistusse astuvad noormehed teevad NATO testiga peagi taas tutvust.
Rein Eensalu sõnas, et kaitseväeteenistusse astuvad noormehed teevad NATO testiga peagi taas tutvust. Foto: Marianne Loorents

​Eile tegid Rakvere linna koolid võistkondlikult üldfüüsilist testi. Maksimumtulemuse ehk 300 punkti teenis Rakvere gümnaasiumi 9. klassi noormees Andreas Poolen.

9. klassi arvestuses oli 1169 punktiga parim Rakvere põhikool. Talle järgnesid eragümnaasium (1142 p) ja gümnaasium (1114 p). Individuaalselt tegi parima tulemuse 300 punktiga Andreas Poolen. Tüdrukutest korjas suurima punktisaagi Marianne Ojasalu (229 punkti) põhikoolist.

Kuna Rakvere reaalgümnaasiumist võistlejaid ei tulnud, osalesid gümnaasiumiosas vaid eragümnaasium ning gümnaasium. Kümnenda klassi arvestuses oli väljas vaid üks gümnaasiumi tiim (1223 p). Individuaalselt tegi parima tulemuse Emmaloora Sinitamm (252 p). Edukaim noormees oli Rainis Naur (236 p).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles