Tormiline kevad sumotoride südames

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad sumotorid.
Võidukad sumotorid. Foto: Riho Rannikmaa

Möödunud nädalavahetus kujunes Lääne-Viru sumotoridele väga töiseks. Laupäeval osalesid spordiklubi Eesti Karud ja Väike-Maarja rahvaspordiklubi noored sportlased Vana-Vigala lahtisel sumoturniiril, kus noppisid hulga medaleid.

Eesti Karudest võitis esikoha Kadri-Liis Tamm (U14, kuni 40 kg). Marten Demjanov tuli esimeseks U10 vanuseklassis kehakaalus üle 40 kg ning kolmandaks U14 vanuseklassis kaalukategoorias kuni 50 kg. Martin Lepp jõudis U14 arvestuses kehakaalus kuni 50 kg pjedestaali kõrgeimale astmele ja U18 klassi kaalukategoorias kuni 60 kg pälvis noormees kolmanda koha.

Roger Issajev sai kaela nii hõbedase (U10, üle 40 kg) kui ka pronksikarva (U14, kuni 50 kg) medali. Martin Ottokar napsas hõbemedali U14 arvestuses (kuni 60 kg) ning U18 klassis (kuni 60 kg) endast vanemate vastu võisteldes langes tema saagiks kolmas koht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles