Kes kärajatel põlema pannakse?

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere Targas Majas korraldatakse 9. juunil algusega kell 17 kultuurikärajad “Kelle me täna põlema paneme?”, kus võetakse käsile Rakvere kultuurielu probleemid. Rakvere kultuurikeskuse direktor Krõõt Nõmmela-Mehide ütles, et kärajate teemad ja kõnelejate valik on antud Rein Siku hooleks.

“Iga kutsutud ja esinema nõustunud inimene saab eelnevalt kirja, kus on teemad, mida tal palutakse käsitleda,” sõnas ta. Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak kinnitas, et ürituse läbiviimise viis on antud Rein Siku otsustada. “Oleme arutledes visanud õhku teemasid, aga tema valib, mida ja kuidas käsitletakse,” sõnas Pihlak.

Rein Sikk ütles, et kärajate teemad lähtuvad sellest, mis toimub. “Praegu pole võimalik ette öelda, mis teemad on üleval kuu aja pärast,” märkis ta. Oma jah-sõna kärajatel esinemiseks on andnud Velvo Väli, Raivo Riim, Keio Soomelt ja Anne Nõgu. “On veel inimesi, kellega olen rääkinud,” ütles Sikk. Sõna kultuuri asjus saab sekka öelda igaüks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles