Võimas! Estonian Voicesi emadepäevakontsert Palmse mõisas puudutas kuulajate hinge

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Voorand.
Kadri Voorand. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pühapäeva pärastlõunal Palmses toimunud Estonian Voicesi emadepäevakontsert läks täissaalile. Eesti üks silmapaistvamaid a cappella ansambleid improviseeris võimsalt, tundega ja mänguliselt, nii et kuulajad pühkisid pisaraid.

Ansambli hinge, Haljalast pärit Kadri Voorandi ema Viivi Voorand rääkis, et kuulas seda kontserti ka reedel Karksi-Nuias. “Kontserti on helitehnilises mõttes kõige parem kuulata keskelt. Kuna ma tulin Palmsesse viimasel hetkel, olin ääres ja kõlari kõrval,” ütles Voorand, kelle sõnutsi oli kontsert edukas. “Ega nad ei tee allahindlust,” märkis elupõline muusikaõpetaja.

Viivi Voorand lausus emadele pühendatud kontserdi kohta, et emotsioonid olid ehedad. “Kuna ma istusin küljega, jälgisin ka publikut, ning just vanaemade ja eriti vanaisade seas olid mõned päris emotsionaalsed kujud, kes kohe võtsid selle tundekülluse vastu. Nende miimikat oli tore jälgida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles