Tippkorvpallur Haljala paneelmajast

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veidemanil on järgmiseks hooajaks leping taskus.
Rain Veidemanil on järgmiseks hooajaks leping taskus. Foto: Marianne Loorents

Kohtume Eesti ühe praegu säravaima korvpallitähe, Haljalast pärit Rain Veidemaniga kohaliku võimla (?) juures. Võimla nime juurde joonistasid aastaid tagasi suure küsimärgi korvpallipoisid, kes tahtsid suvel saali palli patsutama minna, kuid sporditempli uksed olid suve ajaks suletud.

Möödunud hooaja lõpus Kalev/Cramo särgi Itaalia esiliigaklubi Udine Amici vastu vahetanud Veidemanil on järgmise hooaja plaanid tehtud. Suvel hoiab 192 sentimeetri pikkune 25-aastane tagamängija käe soojas Eesti koondises ning pärast seda siirdub Itaaliasse. Tagasi sama klubi juurde, kelle madalamasse liigasse vajumisest päästis. 

Järgmise hooaja plaani on Udine Amici klubil esiliigas play-off’i jõuda. “Eelmisel aastal nad alles tõusid esiliigasse ja oligi eesmärk liigasse püsima jääda,” kõneles Veideman ja tunnistas, et on saapamaal mängides tihemini kodukanti jõudnud kui Tallinnas elamise ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles