Kas pannkoogipitsa või pannkoogitako?

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Hietanen ja tema firmaroaks kujunenud pannkoogipitsad – neid saab ka karbiga kaasa osta.
Maire Hietanen ja tema firmaroaks kujunenud pannkoogipitsad – neid saab ka karbiga kaasa osta. Foto: Marianne Loorents

Rakvere poolt Kundasse sisse sõites märkab terasem silm enne Lajose ees olevat ringteed rohelist putkat, millele on maalitud suur tiibadega kohvitops, ning infostendi, mis näitab, et Pannkoogi Terminal jääb just sinna.

Maire Hietanen on Pannkoogi Terminali perenaine ja OÜ Seljatee osanik, kes pannkooke, aga ka päevasuppi, ahjušašlõkki ja pirukaid pakub. “Hommikuti teen väikese portsu liha- ja singipirukaid siin kohapeal valmis – kui need saavad otsa, siis teen uued, suurt kogust ma ette ei tee,” selgitab Hietanen.

Oma nišši konkurentide seas näeb naine aga just pannkookides. Eesti suurtootja eelvalmistatud pannkooke pakub ta mitmel moel: hakkliha, singi või kanalihaga täidetud kuumad pannkoogid, mille juurde käib värske salat; jäätise ja toormoosiga pannkoogid; vahvliküpsetajas üleküpsetatud pannkoogid, mida ta südameteks lahti lõigatuna nimetab pannkoogitakodeks ja serveerib dipikastmega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles