Täispikaks triatloniks valmistuv Mart Suurkivi vandus alla põlisele konkurendile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tabasalu duatlonil napilt Harri Sokule alla jäänud kadrinlane Mart Suurkivi pidi tunnistama laupäeval Jüri duatlonil Soku minutilist paremust.

Jooksust ja rattasõidust koosneva Jüri duatloni starti kogunenud võistlejad olid taas tunnistajateks kahe kange – Harri Soku ja Mart Suurkivi – omavahelisele mõõduvõtule. Sokk, kelle tugevus avaldub reeglina just rattasadulas, liikus pärast esimest, viiekilomeetrist jooksuosa oma meelis­alale teadmisega, et vahe peakonkurent Suurkiviga on kõigest 34 sekundit.

Et vahe polnud teab kui suur, ei hakanud Tallinnast pärit triatleet, kel ühe silmapaistva saavutusena ette näidata ka Ironmani võistluse läbimine ajaga alla üheksa tunni, tempos tagasi hoidma. Jüris ainsa võistlejana 20 kilomeetri pikkuse rattasõidu vähem kui 30 minutiga läbinud Sokk pööras viimaseks jooksuosaks jõudude vahekorra selgesti enda kasuks ning möödunud hooajal karikavõitjaks kroonitud Suurkivi talle mingisugust ohtu enam ei kujutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles