Ühiselt käed külge: lastevanemad ehitasid õuesõppeklassi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlula kooli algklasside ja kunstiõpetaja Inge Korka tunnistas, et nad on unistanud õuesõppepaviljonist juba aastast 2004. Täna ehib koolihoovi kuu aega tagasi valminud uhke puidust ehitis, mille ees õitsevad kaunid lilled.

Inge Korka sõnutsi on neil aktiivne ja toimekas lastevanemate seltskond, kes võtsid soovunelmast vedu ja tegid asja teoks.

“Ühel õhtul tuli ühelt insenerist lapsevanemalt kõne, et ta tegi õuesõppeklassi projekti 3D, vaata, kas kõlbab. Kõik oli olemas. Asi läks kohe käima – üks õpetaja-lapsevanem läks oma metsa, võttis palgid maha, teine juba helistas, et olen traktoriga siin, kuhu ma palgin tõstan. Suured poisid said palgikoorimise selgeks, järgmisel päeval oli majal katus juba peal,” ütles Korka. Tema ütlusil tegid kogu suure töö ära kümme isa. Tüdrukute ülesanne oli luua lillepeenrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles