Gross võitis Tänaku vana autoga Harju ralli

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle kolme aasta esimest korda Eestis rallit sõitnud Georg Gross saavutas Eesti meistrivõistluste teisel etapil esikoha. Gross sõitis rallit Ott Tänaku vana masinaga, millega maailma tipus heitlev rallimees on sõitnud MM-sarjas.
Üle kolme aasta esimest korda Eestis rallit sõitnud Georg Gross saavutas Eesti meistrivõistluste teisel etapil esikoha. Gross sõitis rallit Ott Tänaku vana masinaga, millega maailma tipus heitlev rallimees on sõitnud MM-sarjas. Foto: Raivo Remmelgas

Harjumaal reedel toimunud Eesti autoralli meistrivõistluste teisel etapil ei olnud vastast Georg Grossile ja Raigo Mõlderile (Ford Fiesta RS WRC), kellele see oli üle kolme aasta esimeseks Eestis sõidetud ralliks.

“Üldiselt oli kihvt, kuid eks ta tahab veel natukene sõitmist, et paremini sujuma hakkaks, kuid teise ringi katsed olid juba päris head. Pidurdusmaade ja muude väikeste asjadega peab veel vaeva nägema, kuid ralli lõpuks tekkis juba päris hea tunne. Siit on nüüd hea edasi liikuda,” võttis Georg Gross ralli kokku.

Väga põnevas lõpuheitluses võttis viimase kiiruskatse võidu võistluspaar number viis – Siim Plangi ja Olaf Suuder –, kes möödus sellega absoluutarvestuses Kaspar Koitlast ja Rakvere mehest Andres Otsast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles