Motospordi lummuses

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippu pürgiv rallimees Roland Poom.
Tippu pürgiv rallimees Roland Poom. Foto: Marianne Loorents

Suvehooaeg tähendab motospordisõbrale vaid üht – iga nädal saab ketsipaelad pingule tõmmata ning mootorimürina saatel mitmesugustele võidukihutamistele kaasa elada.

Tippu pürgiv rallimees

Rakverest pärit Roland Poom alustas seda hooaega sama marki ralliautoga, millega möödunud hooaja lõpetas – Ford Fiesta R2-ga. “Sõidame sellega Eesti meistrivõistlustel. Võibolla läheme treeningu mõttes ka Läti etapile. Aga vaatame jooksvalt, kuidas on,” kõneles Poom. “Algul oli plaanis ka kaugemale sõitma minna. Näiteks Poola. Aga praegu keskendume siiski treeningutele, et Eestis hea tulemus kätte saada. Juunioride klassis on päris suur auhind,” rääkis noormees, kes koos kaardilugeja Ken Järveojaga hea meelega selle endale võidaks, muheledes. “Selle hooaja plaan ongi hästi palju trenni teha. Kulutame vahendeid pigem trennile kui välisrallidele. Praegu teen Sander Pärnaga koostööd. Ta istub mul kõrval ja õpetab. Tal on juunioride WRC ning WRC2 kogemus R5-autoga. Ta on maailmas palju sõitnud,” pajatas noormees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles