Parimad võtavad olümpiaade kui võimalust

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi õpilane Liisa Lehtpuu on andekas ja mitmekülgne neiu. Olümpiaadidel hästi esinenud piiga unistus on saada piloodiks.
Rakvere gümnaasiumi õpilane Liisa Lehtpuu on andekas ja mitmekülgne neiu. Olümpiaadidel hästi esinenud piiga unistus on saada piloodiks. Foto: Meelis Meilbaum

​Kooliaasta lõpus tänati Sõmeru keskusehoones õppeaasta parimaid ainetundjaid. Paljud usinad õpilased on esindanud oma kooli maakondlikel ning vabariiklikel olümpiaadidel mitmes aines. Üritusel avaldati tänu ka kõigile õpetajatele, kes oma tublid õpilased olümpiaadidele olid saatnud.

Sel kevadel Rakvere gümnaasiumi 9. klassi lõpetav Liisa Lehtpuu on andekas ja töökas neiu. Parimate ainetundjate reas on tal ette näidata tähelepanu väärivaid tulemusi. Üleriigilisel emakeeleolümpiaadil saavutas ta seitsmenda koha, maakonnas on ta teistest tublim. Mitmekülgne noor on edukas ka bioloogias.

Neiu, kes unistab piloodikutsest, ütleb tagasihoidlikult, et õpetajad ilmselt märkavad, et ta saab asjadega kenasti hakkama. “Nad pakuvad, kas ma tahan minna olümpiaadidele. Ma arvan, et see on hea võimalus,” ütleb noor neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles