Gross näitas rallimaailma super­staarile oma autoparki

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sébastien Ogier’ üürikene Eestis ja Lääne-Virumaal viibitud aeg kujunes tänu  ettevõtja Oleg Grossile sisukaks.
Sébastien Ogier’ üürikene Eestis ja Lääne-Virumaal viibitud aeg kujunes tänu ettevõtja Oleg Grossile sisukaks. Foto: Kasper Mäe

Rallimaailma absoluutsesse tippu pürgiva Ott Tänaku suurtoetajal Oleg Grossil õnnestus võõrustada neljakordset maailmameistrit Sébastien Ogier’d, näidates talle oma autoparki ja Kehala rallirada.

Praegugi MM-sarja juhtiv prantslane saabus esimest korda Eestisse ühepäevastele testkatsetele, kus ta läbis oma M-Spordi Ford Fiestaga rallisõprade ja siinsete spordiajakirjanike rõõmuks Lõuna-Eesti kiiretel tolmustel kruusateedel ligi 300 kilomeetrit.

Ogier oli suurepärasest vastuvõtust Eestis vaimustuses. Katsepäeva lõpuks sõidutati ta Grossi kopteriga Tallinnasse, et ta saaks varahommikul kodumaale naasta, teel tehti vahepeatus Lepnal OG Elektra tootmiskompleksi juures, et kopterit tankida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles