Raamatukogu tagastuskast on alati avatud

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu pistab kasti Tiina Saare.
Raamatu pistab kasti Tiina Saare. Foto: Lääne-Virumaa Keskraamatukogu

Lääne-Virumaa keskraamatukogu välisukse kõrval asub nüüdsest tagastuskast, kuhu saab laenutatud raamatud, plaadid ja ajakirjad tagastada ka ajal, mil raamatukogu on suletud.

“Loodame, et tagastuskast teeb teavikute tagastamise lihtsamaks nii neile, kel muidu raamatukokku jõudmiseks aega napib, kui ka neile, kes tekkinud viivise tõttu ehk raamatukokku tulekut pelgavad,” ütles Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg.

Direktor selgitas, et tagastuskasti tühjendatakse raamatukogu lahtiolekuaegadel. Teaviku laenutaja tuvastatakse teavikul asuva vöötkoodi abil. Kui tagastamise ajaks on tekkinud viivis, siis selle saab tasuda järgmisel raamatukogukülastusel.

“Lugejatel palume veenduda, et tagastatav teavik ei jääks avausest välja Eesti heitliku ilma meelevalda,” pani Kaili Õunapuu-Seidelberg raamatukogu kasutajatele südamele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles