Kaheksakümnendate superstaar Nick Van Eede esineb Käsmus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Van Eede.
Nick Van Eede. Foto: Erakogu

3. juunil astub Eestis esimest korda üles 1980ndate aastate superstaar, rokilegend, Cutting Crew’i solist ja looja Nick Van Eede (UK), kes saavutas ülemaailmse tuntuse 1986. aastal menulooga “ Just Died in Your Arms Tonight”.


Viru Folgi ja Berit Kontserdi koostöös korraldatav suurkontsert toimub suve avalöögina 3. juunil Käsmus ja kannab pealkirja “Power of the 80s”. Lavale astuvad ka Eesti 80ndate staarid Tõnis Mägi, Marju Länik ja Hardi Volmer, kes toovad kontsertsõu raames publikuni taas kord enda repertuaari vanad, kaheksakümnendatel aastatel populaarsust kogunud menulood. Pärast 1986. aastal rokkballaadiga “I Just Died in Your Arms Tonight” saavutatud edu kogusid Nick Van Eede ja Cutting Crew tuntust ka selliste hittidega nagu “I’ve Been In Love Before”, “One For The Mockingbird” ja “Everything But My Pride”.

Nick Van Eede tuntuim lugu “I Just Died in Your Arms Tonight” saavutas kaheksakümnendatel kultusloo staatuse ning jõudis edetabelite tippu USAs, Suurbritannias, Soomes, Rootsis, Norras, Kanadas, Iirimaal, Lõuna-Aafrikas, Šveitsis ja Saksamaal. Loost on tehtud viimastel aastatel ka mitu kaverit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles