Jõusaalis deemonist priiks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigittal on päevas kuus toidukorda, sportliku vormi tarvis sööb ta iga kahe-kolme tunni tagant.
Brigittal on päevas kuus toidukorda, sportliku vormi tarvis sööb ta iga kahe-kolme tunni tagant. Foto: Marianne Loorents

Spordipiiga Brenda Brigitta Vetiku iseteadlik tervislik toitumine võttis ootamatu pöörde. Aina kahanev kehakaal ning hirm söömise ees andsid märku, et hapra neiu sisemusse on end sisse seadnud ohtlik haigus – anoreksia.

Juba lapsena kergejõustikutreeningutega alustanud Brenda tunnistas, et ihkas endale ilusti väljajoonistuvaid kõhulihaseid. “Võibolla oli see minu kiiks, aga eks tehti ka märkuseid mu vööümbermõõdu kohta,” kõneles piiga, kes ometi kaalus oma 167-sentimeetrise pikkuse juures umbes 55 kilo.

“Ma olen kogu aeg suure isuga olnud. Mõtlesin, et hakkan tervislikult toituma. Hakkan söögilaualt magusat kärpima. Mida aeg edasi, seda väiksemaks muutusid ka muud toidukogused – söögilaud jäi väga kesiseks,” meenutas 18-aastane Brenda mõne aasta tagust aega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles