Avatud talude päeval osaleb rekordarv talusid

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päev eelmisel aastal.
Avatud talude päev eelmisel aastal. Foto: Kasper Mäe

23. juulil toimuvale üleeestilisele avatud talude päevale on registreerunud 275 talu ja põllumajandustootmist, mis on rohkem kui sarnastel ettevõtmistel varasematel aastatel.

Lääne-Virumaalt on registreerunud 18 talu, sama palju ka Viljandimaalt. Harjumaalt osaleb  45, Pärnumaalt 36, Tartumaalt 27, Valgamaalt 20, Põlvamaalt 17, Ida-Virumaalt 16, Võru-, Lääne- ja Saaremaalt 14, Raplamaalt 12, Järvamaalt 11, Jõgevamaalt 9 ning Hiiumaalt 4 talu ja põllumajandustootmist.

Ettevõtetega saab tutvuda veebikaardi vahendusel www.avatudtalud.ee. Osalevate ettevõtete kohta on kaardil kirjas tegevusvaldkond, kontaktandmed ja päeva programm.

Külastada saab nii suuri farme kui ka väiksemaid talusid, näha loomi ja taimi, samuti vinget põllumajandustehnikat, süüa päris talutoitu ja lüüa kaasa ekskursioonidel ja töötubades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles