Vinni võõrustab Eesti valdade suvemänge

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa Spordiliidu Jõud korraldatavad valdade suvemängud on tõeline rahvaspordipidu. Üheks populaarsemaks alaks võib pidada köievedu.
Eestimaa Spordiliidu Jõud korraldatavad valdade suvemängud on tõeline rahvaspordipidu. Üheks populaarsemaks alaks võib pidada köievedu. Foto: Eestimaa Spordiliit Jõud

Laupäeval ja pühapäeval toimuvad Vinnis 25. Eesti valdade suvemängud, kus enam kui 1000 sportlast 31 vallast selgitavad paremuse üheksal spordialal.

Vinni vallavanema Rauno Võrno sõnul on Vinni vald korraldanud üleriigilisi valdade spordimänge varemgi: 14 ja 18 aastat tagasi anti panus talimängude läbiviimisse. “Vahepeal on aga Vinni alevikku lisandunud tartaankattega staadion koos välisväljakutega ja palju muudki, mis andis Vinni vallale võimaluse kandideerida valdade suviste spordimängude korraldajaks,” rääkis Võrno. “Julgust on lisanud asjatundjate hinnangud, mille kohaselt kannatab Vinni spordirajatiste kompleks välja võrdluse kuulsa Kääriku spordibaasiga. Täname Eestimaa Spordiliitu Jõud usaldamast meile Eesti ühe osavõturohkema spordipeo korraldamise. Tahame mängud korraldada parimal moel.”

Võistluste peakohtuniku Uno Muruvee sõnul on Vinni vald käinud viimastel aastatel võistluskogemusi saamas valdade suve- ja talimängudel, kus Vinni on saavutanud häid kohti. “Vinni valla võistkond võistleb ka seekord kõigil kavas olevatel spordialadel. Loodame üldkokkuvõttes head kohta, võistleme ju tuttavatel radadel ja koduseinte toel,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles