Grillida saab kõike, aasta läbi ja iga ilmaga, väidavad need, kes seda ise praktiseerivad. Ja ka grille saab valmistada pea kõigest: boilerist, autovelgedest, tühjast gaasiballoonist, vanast segupütist.
Tellijale
Mõni mees mitte ainult ei grilli ise, vaid valmistab ise grilligi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Nurk on grille kokku keevitanud nii ise Rakvere ametikoolis õppides kui praegu sealsamas õpetajana töötades tulevastele keevitajatele praktilisi oskusi jagades. “On tulnud ka grille ringi teha. Suuremad vead, mis BBQ-ahjude puhul võivad ette tulla, on halb tõmme ning see, kui ei saavutata vajalikku kuumust. Selle põhjuseks võib olla liiga väike kolle. Mida suurem küpsetusruum, seda suurem peab olema ka kolle,” räägib ta.