Aqva spordikeskus peab sünnipäeva spordipäevaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta tagasi avati Aqva spordikeskus.
Aasta tagasi avati Aqva spordikeskus. Foto: Marianne Loorents

Kuigi Aqva spordikeskusel täitus aasta juba enne jaanipäeva, tähistatakse sünnipäeva pühapäeval. Keskpäeval algab Aqva spordikeskuse kõrval pargis suur spordipäev, kus saavad end kõik – harrastajast spordihundini - proovile panna. 

Parimad on plaanis välja selgitada jõu-, vastupidavus-, kiirus-, koordinatsiooniharjutustes, jooga põhiasendites ja meeskonnamängudes.

Aqva spordikeskuse müügijuht Robert Salep rääkis, et tegemist on klassikalise spordipäevaga nagu kooliajal ja kõik on oodatud. 

"Vaatame, mis välja tuleb. Eesmärk on end sportlikult hästi ja lõbusalt tunda. Meie majaga ei saa kokku käia see, et tuleme kokku ja sööme torti ning läheme laiali," ütles Salep, kes lisas, et ükski ala pole kontimurdev. 

Aqva aasta kohta sõnas müügijuht, et see on olnud tegus. "Põnev ja üllatusrohke. Oleme kindlasti Lääne-Virumaa spordielu elavdanud," märkis Salep, kes ütles, et talvisel perioodil oli neil igas kuus 4000 külastust. "Inimestele läheb see maja korda ja pakub huvi," sõnas Robert Salep.

Halva ilma korral peetakse spordipäev Aqva spordikeskuse ruumides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles