Ettevõtja: soe ilm paneb inimesed liikuma

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jänedal peatuvad inimesed rohkem ilusa ilmaga.
Jänedal peatuvad inimesed rohkem ilusa ilmaga. Foto: Eva Klaas

Toitlustuskohta tulevad inimesed eelkõige ilusa ilmaga, majutusteenuse kasutamist aga jahedavõitu suvi oluliselt ei vähenda, ütles OÜ Jäneda Mõis tegevdirektor Enno Must.

OÜ Jäneda mõis peab tuntud kõrtsi ja söögikohta Musta Täku Tall, samuti pakub majutusteenust ning annab ruume üürile konverentside, seminaride ning muude ürituste korraldamiseks.

“Selge on see, et ilus ilm paneb inimesed liikuma,” lausus Enno Must ning rääkis, et vihmaste ja jahedate ilmadega on Musta Täku Tallis einestajaid palju vähem kui päikesepaistelistel suvepäevadel. Must sõnas, et kuna asutakse Piibe maantee ääres, teevad inimesed tihti Jänedal vahepeatuse, et süüa ja puhata, vahel ka ringi vaadata. Kui ilmad on kehvad, siis turismi eesmärgil väljasõite ette võtma väga ei kiputa. “Sõltume palju läbisõitjatest,” ütles ettevõtja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles