Kahekordne õnn: kaksikud tüdrukud on päike igas päevas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud tüdrukud Emma ja Helena nägid ilmavalgust poolteist kuud tagasi.
Kaksikud tüdrukud Emma ja Helena nägid ilmavalgust poolteist kuud tagasi. Foto: Kasper Mäe

Juunikuu oli maakonnas erakordne selle poolest, et registreeriti rekordarvu, nelja paari kaksikute sünd. Kadrinas elavate Keiu Lille (22) ja Indrek Pekri (39) peres kasvavad 30. maist kaks tüdrukutirtsu: Emma ja Helena.

Pereisa Indrek seab end keset päeva tööpostile. Peres, kus kasvab kaks beebit, käib isa tööl vahetustega, ometi saavad kaksikute ema-isa omal jõul hakkama. Pere meespool ütles, et püüab noort ema nii palju kui võimalik aidata. “Kui kodus olen, vahetan mähkmeid ja aitan toita. Kui nad koos nutavad, siis naine tegeleb sellel ajal lihtsalt teise lapsega. Kui ma olen tööl, siis peab Keiu üksinda hakkama saama,” kirjeldas pereisa igapäevaelu.

Topeltrõõmusõnumi saamise kohta sõnas Indrek, et see oli üllatus. “Naise suguvõsas on küll kaksikuid olnud. Aga kui naine ütles, et on kaksikud, siis oli rõõm ikka suur,” tunnistas vastne papa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles