Võsu hingab taas džässirütmis

Kärt Devaney
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal toimunud Võsu Jazz oli publiku seas oodatult popp: huvilised täitsid Võsu aiad ja mändide alused.
Möödunud aastal toimunud Võsu Jazz oli publiku seas oodatult popp: huvilised täitsid Võsu aiad ja mändide alused. Foto: Meelis Meilbaum

Nagu kahel eelneval aastal, täituvad ka tänavu Võsu aiad juuli keskel , täna ja homme, maailmaklassi džässmuusikaga. Eelmise aastaga võrreldes on peamine uuendus see, et meeleolukad kontserdid toimuvad kahel päeval. Võsu muusikapäevad on moodustanud liidu Võsu Jazziga ning kontserdid on kahe päeva peale ära jagatud.

Džässipäevade korraldaja, Rootsis resideeruv ja mööda maailma tuuritav bassimees Rickard Malmsten, kes Võsul juba aastaid perega suvitab ning pisikest mereäärset paika armsaks peab, on võtnud oma missiooniks tuua tippklassi džäss inimestele koju kätte ning pakkuda kõigile võimalust tasuta – soovi korral annetuse eest – kontserte nautida.

Eelmisel aastal Vihula valla parima ürituse auhinna nominatsiooni pälvinud Võsu Jazz jääb Malmsteni sõnul kontseptsioonilt ka sel aastal samaks. “Miks head asja muuta,” ütles korraldaja. Võsu elanikud on pakkunud kontserdipaikadeks oma aiad, kuhu Malmsten leiab eriilmelised esinejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles