Avatud talud ootavad kolmandat korda külla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päeval saab kitsedega tõtt vaadata, hobuse seljas istuda ja uurida, kuidas see talupidaja elu praegusel ajal ikkagi käib.
Avatud talude päeval saab kitsedega tõtt vaadata, hobuse seljas istuda ja uurida, kuidas see talupidaja elu praegusel ajal ikkagi käib. Foto: Sille Annuk

Pühapäeval, 23. juulil on kolmas üleeestiline avatud talude päev. Lääne-Virumaal avab oma uksed külastajatele 19 talu.

Rägavere vallas ootab huvilisi lilletaimede tootmise ja väikeloomade hobikasvatusega tegelev Männiniidu aiand. Haljala vallas asuvas Mäehansu talus saab aga tutvuda lamba- ja kitsekasvatusega ja osaleda käsitöötubades.

Metsamõisa talu (puhta vee teemapark) Tamsalu vallas tutvustab aiandusteraapiat. Lisaks saab Tamsalu vallas uudistada disainistuudiot Võhmuta mõisas ning mekkida koogikesi Järsi kohvikus. Paljudele juba tuttav Kaarli talu Väike-Maarjas tutvustab oma toodangut: täisterajahusid ja -helbeid, koduleiba ja küpsetisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles