Prantsuse sõdurid jooksevad Võsul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südasuve Maraton Võsul.
Südasuve Maraton Võsul. Foto: Ain Liiva

Neljandat aastat Võsul korraldatav Viking Line’i Südasuve Maraton toob nädala lõpus, 22. juulil kolme eri pikkusega distantsi starti ligi poolteist tuhat jooksusõpra ja lihtsalt liikumist nautivat inimest.

Põhijooksuks on 42,195 km pikk maraton. Lisaks saavad soovijad oma võimed proovile panna 21,1 km pikas poolmaratonis ja 7,7 km jooksus. ­Viimase puhul on võimalik valida nii ajavõtuga kui ka ajavõtuta distants.

“Virumaa üks suurimaid harrastusspordi üritusi Võsul on võistlejate seas au sees ja armastatud paljuski tänu kaunile toimumiskohale. Samuti annavad kõvasti juurde lauge lihtsalt läbitav rada ning distantsid eri võimekustele,” rääkis Südasuve Maratoni meeskonnajuht Marko Torm ja lisas, et eelmisel aastal võistlusel osalenud hindasid veebiportaali Marathon100 küsitluses jõuproovi enam kui üheksa palliga kümnest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles