President soovitas noortel valima minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid ja Eesti Noorteühenduste Liidu juhatuse esimees Ivo ­Visak (keskel)  tervitasid Nelijärvele kogunenud noori.
Kersti Kaljulaid ja Eesti Noorteühenduste Liidu juhatuse esimees Ivo ­Visak (keskel) tervitasid Nelijärvele kogunenud noori. Foto: Kasper Mäe

Eesti Noorteühenduste Liidu suvekooli avamisel oli president Kersti Kaljulaidile väga tähtis tutvustada õmblusteta ühiskonna mudelit. Samuti kõneles ta noorte võimalusest osaleda kohalikel valimistel.

Eesti Noorteühenduste Liidu juhatuse esimees Ivo Visak  rääkis, et õmblusteta ühiskond on selline, kus igaüks saab kohalike omavalitsuste toel luua sellist Eestit, nagu tema tahab, rikkumata selle juures kellegi teise loodud Eestit.

Kersti Kaljulaidi sõnul saab õmblusteta ühiskonnas ära kasutada hästi palju vabatahtlikke ja nende tööd. Selleks võiksid kogukonnad anda kohalikele omavalitsustele konstruktiivseid mõtteid. “Kohalike omavalitsuste volikogud või vallavanemad peaksid kinni püüdma kõik head ideed ja leidma neile koha mudelis,” ütles president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles